Danmarks civile Hundeførerforening - DcH Vesthimmerland Kontakt Til forsiden

Agility

DcH Vesthimmerland tilbyder agilitytræning på både begynder- , øvet og konkurrence niveau....
Agility er en sport hvor det drejer sig om at føre sin hund rundt på en bane med forhindringer på kortest mulig tid og færrest mulige fejl.
For at det skal lykkes skal hunden, og du, synes det er sjovt, og I skal have det sjovt sammen. Den kontakt, og den samhørighed mellem hund og fører er vidunderlig.
Derfor fokuserer vi meget på kontakten mellem hund og fører, og lysten til samarbejde – og det gør vi ved at lege agility.
Vi belønner med rigeligt ros og godbidder, og sørger for at hunden ikke føler nederlag ved konstant at blive rettet.
Vi mener grundlæggende at hunden aldrig laver fejl! Derfor er ordet ”nej” ikke tilladt ved indlæring. På den måde styrkes hundens lyst, dens initiativ og ikke mindst glæde ved at ”arbejde”.
Alle kan dyrke agility – målet med træningen finder man selv ud af. Enten vil man blot stimulere sin hund med lidt træning og social omgang med andre hunde, eller også kommer man til at dyrke agility som en konkurrencesport. I vores klub er der plads til begge dele !!!
Vi træner meget sammen på de forskellige niveauer, så ofte vil der på holdene være både øvede og ikke så øvede. Alle er villige til, og har lyst til, at hjælpe hinanden – så vi er meget sociale og åbne.
For at starte kræver det blot at du og hunden er rask og rørig, at du og din hund har modtaget grundlæggende basistræning.
Er du hundefører på et hvalpehold i klubben, kan din hvalpetræner hjælpe dig videre.

Har du fået lyst til at vide mere om agility i DcH Vesthimmerland skal du kontakte
Uffe Telling Frederiksen.
 
 Til toppen Til startsiden Tilbage  

© Danmarks civile Hundeførerforening