Danmarks civile Hundeførerforening - DcH Vesthimmerland Kontakt Til forsiden

 

DcH Vesthimmerland har tilsluttet sig DcH’s online konkurrencetilmeldingssystem

Vejledning i brugen af DcH´s tilmeldingssystem

DcH har fået udviklet en hjemmeside, som kan gøre det muligt for alle DcH’s medlemmer at tilmelde sig konkurrencer direkte via hjemmesiden.
På hjemmesiden kan lokalforeningerne selv oprette konkurrencer og medlemmerne kan oprette en profil, som bruges i forbindelse med tilmelding til en konkurrence.

Medlemmerne skal oprette en profil, inden de kan tilmelde sig en konkurrence online. Profilen vedligeholdes af medlemmet selv.
En profil indeholder oplysninger om DcH nummer, navn og adresse. Desuden kan medlemmerne med fordel gemme oplysninger om de hunde, som de benytter til konkurrencer. Oplysningerne genbruges, når der laves en tilmelding. Selvom et medlem har tilmeldt sig online, skal betalingen for konkurrencen ske til egen lokalforeningen, som derefter overfører pengene til den lokalforening, der afholder konkurrencen.  
Hvis et DcH-medlem skifter lokalforening kan den gamle profil ikke mere benytter og der skal derfor oprettes en ny på det nye medlemsnummer. Det samme hvis et medlem af anden årsag får nyt medlemsnummer.
Medlemmernes adgang til DcH’s online tilmeldingssystem sker via adressen: www.dch-danmark.dk alternativt www.dch-tilmeld.dk

 

Vedr. tilmelding til konkurrencer 

  • Alle HF'er tilmelder sig de konkurrencer de ønsker at deltage i via online tilmelding. Samtidig sørger hundeføreren selv for betaling direkte til den arrangerende klub.

 Til toppen Til startsiden Tilbage  

© Danmarks civile Hundeførerforening